Silvana Food Creator, Thermomix și Casa de Vinuri Cotnari la  Fashion Sparkling Brunch

Silvana Food Creator, Thermomix și Casa de Vinuri Cotnari la Fashion Sparkling Brunch

Fetele de la The Room Showroom, cel mai mare Concept Store din București ce găzduiește creații ale designerilor români, m-au invitat să le fiu alături la primul eveniment pe care l-au organizat după foarte multă vreme. Așa că mi-am luat cu mine miraculosul roboțel Themormix și am preparat o mulțime de delicatese pentru clientele Ioanei și Mihaelei, dar și pentru prietenii mei dragi pe care i-am invitat special cu această ocazie. Iar Casa de Vinuri Cotnari a acceptat și ea invitația de a ni se alătura, astfel că ne-am răcorit cu un spumant reconfortant și cosmopolit cu nume de poveste: ZAZ.

Și cum poate fi un eveniment cu modă și clinchet de pahare altfel decât…efervescent?

Mihaela nu se dezminte și ca de obicei a vrut să pregătim totul până în cel mai mic detaliu. Ne-a mobilizat pe mine și pe Ioana și am improvizat dis de dimineață un picnic ad-hoc în părculețul din fața Ateneului Român cu rochii stylish și jucăușe din in, șervete din același material – ambele nou venite în showroom – și spumantul ZAZ de la Casa de Vinuri Cotnari, obținut prin fermentație naturală, numai bun să ne încânte simțurile într-o zi toridă de vară.

După ce am stabilit toate detaliile evenimentului, am cumpărat ingredientele necesare și m-am apucat de treabă. Am preparat împreună cu roboțelul Thermomix, ajutorul meu de nădejde, o pâine dintr-un aluat magic cu 5 semințe, biscuiți crocanți cu brânză apoi am gătit o cremă de măsline cu caju, un preparat sofisticat și rafinat și am decis ca la desert să le ofer invitaților banana bread și un brownie fin și pufos.

Ziua de sâmbătă se anunța una deosebit de călduroasă, dar asta nu le-a împiedicat pe invitatele noastre să vină în număr mare la showroom pentru a face cunoștință cu roboțelul Thermomix. A fost un adevărat festin al simțurilor: am degustat deliciile pregătite cu o seară înainte și am preparat împreună limonadă cu mentă, răcoroasă și parfumată. Am zâmbit, am legat prietenii, am schimbat rețete și am țesut povești, iar apoi am pus la cale o nouă întâlnire despre care o să vă povestesc într-un episod viitor. Totul, însoțit de bulele aromate și pline de prospețime ale spumantului ZAZ.

Apoi, cheful de shopping ne-a venit instantaneu tuturor. Cele mai noi creații ale talentaților designeri români ne așteptau cuminți în camerele generoase ale concept-store-ului de lângă Ateneu. Iar eu nu m-am putut abține nici de această dată și am cumpărat o rochie fabuloasă cu buline, care abia așteaptă să fie plimbată pe străzile cele mai cochete ale orașului.

Cin-Cin!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.