Enogastronomic Tours

Tururile enograstronomice constituie experiențe unice, un amestec de gusturi și culturi care vor rămâne întipărite nu doar pe retină sau în imagini, ci mai ales în papilele gustative. Ce preferi, Italia sau Franța? Burgundia sau Valea Loarei? Ori poate te intresează enogastronomia din așa zisă Lume Nouă? Țări sau regiuni celebre în lume pentru vinurile, dar și pentru bucătăriile lor ne așteaptă.

Am fost deja în crame celebre și în regiuni de vis. Te pot conduce și pe tine prin locuri cu totul noi pentru tine. Formăm grupuri mici, iar toate detaliile vor fi aranjate: de la zbor, până la cazare. Nu neapărat în ferme, lângă podgorii sau crame, dar adesea de dorit – mai ales acolo unde se și gătește cu specific tradițional local, cu ingrediente locale, sănătoase și bio.

Vom întâlni oameni care au în stăpânire locuri de poveste, oameni care cunosc nu doar tainele vinurilor, ci și ale savorilor culinare. Una peste alta, va fi un interesant schimb de experiență, din care nu doar cunoscătorii vor avea de profitat. Vom întâlni diversitate: specialiști, enologi și fermieri, cu istorisirile lor despre vin și mâncare de calitate.

Pentru detalii despre următorul tur, scrie-mi la evenimente@silvanaborza.ro