Private Dinning

În căutarea companiei oamenilor și în lungile mele dialoguri despre evenimente și gusturi bune, m-am trezit adesea în ipostaza gazdei (spun alții, perfecte), care nu doar pregătește mâncarea, ci pregătește întâlnirea, face invitațiile, întreține atmosfera și se află mereu printre oaspeți. E drept că îmi place ca oamenii să se simtă bine: cred că mâncarea este doar o parte din ceea ce primim atunci când ne adunăm în jurul mesei și așteptăm, la un pahar cu vin, preparatele care ne vor încânta papilele gustative.

Hrana este o experiență care ține și de ambient, de societate, de estetică, de cultură. Și unde oare dacă nu în jurul unei mese rafinate se nasc discuțiile despre orice, nu doar despre vin și mâncare? Unde în altă parte dacă nu la un eveniment privat se formează cele mai  puternice alianțe, prietenii și se bate palma pentru viitoare afaceri?

De aceea, dacă aveți de organizat o întâlnire în cerc restrâns, care are nevoie de intimitate, cereți-mi o opinie. Grație experienței în domeniu, mă ocup de evenimentul dv., de la simpla consiliere, la preluarea întregii organizări.

Private dinning poate însemna o întâlnire relaxată, de afaceri, de societate sau de familie, într-un spațiu privat, fără expunerea publică sau ambientul gălăgios din localurile mari. Pentru detalii, scrieți-mi la evenimente@silvanaborza.ro