20 de ani de rasfat

20 de ani de rasfat

Astazi brandul La Mama implineste 20 de ani.

Totul a inceput de la o dorinta, spune Catalin Mahu, proprietarul brandului Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur.” Imi aduc aminte ca, undeva prin 2004, o colega de birou de la firma la care lucram pe vremea respectiva, mi-a spus: “Silvana, astazi te duc sa mananci cei mai buni papanasi din Bucuresti”. Asa am ajuns la restaurantul La Mama Ateneu, aceasta fiind si prima mea interactiune cu brandul La Mama. Intr-adevar asa a fost, papanasii grozav de buni dar nu intelegeam de ce li se spune papanasi, pentru ca la noi in Ardeal se faceau intr-un mod total diferit, iar cei de aici imi pareau ca semana cu niste gogosi la care le mai pui niste smantana si dulceata. Va dati seama ce habar aveam eu pe vremea aia despre gastronomie…zero barat. Imi placea doar sa mananc. Nu eram deloc interesata sa gatesc.

Am plecat de la mama mea din Cluj (care gateste fenomenal, by the way) in 2003, cand am decis sa vin in Bucuresti, in schimb nu stiam ca o sa-mi gasesc o “mama” si aici. M-am angajat la “La Mama” in 2005 ca director de resurse umane, iar dupa 14 ani de activitate in cadrul companiei, astazi, port cu mandrie tunica de bucatar. A fost o surpiza si pentru mine sa descopar ca imi place sa gatesc, nu doar sa mananc, si sa fac asta la un nivel profesionist. Sunt norocoasa pentru ca locul de munca m-a ajutat sa-mi valorific pasiunea pentru gatit. Cand ma gandesc ca “totul a plecat de la o idee si de la o dorinta” nu pot decat sa fiu recunoscatoare.

La multi ani, La Mama!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.